Ξεκάθαρος ο Τζέραρντ

Καμία διάθεση να τάξει στους οπαδούς εξωπραγματικά πράγματα αναφορικά με την πορεία της εθνικής Αγγλίας στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, δεν έχει ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ.



Ξεκάθαρος ο Τζέραρντ

Μπορεί τα «τρία λιοντάρια» να πήραν αήττητα την απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο ο Στίβεν Τζέραρντ θέλησε να κρατήσει μικρό καλάθι για το τι θα ακολουθήσει στη Βραζιλία, ειδικά μετά τις αποτυχίες της ομάδας στις τελευταίες διοργανώσεις.

«Από την εμπειρία μου στα Παγκόσμια Κύπελλα, είναι συχνό το φαινόμενο ο κόσμος να μιλάει για χρυσές γενιές, οι οποίες είναι το φαβορί ή ότι φέτος είναι η χρονιά μας και άλλα τέτοια», δήλωσε αρχικά ο άσος της Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αυτό δημιουργεί μία λάθος πίεση και μία άδικη πίεση επειδή είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Αυτή τη φορά, ο κόσμος θα πρέπει να είναι πιο ρεαλιστής. Πιστεύω πως είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή, ο κόσμος να μην μας συγκρίνει με ομάδες όπως η Ισπανία και να σκέφτεται πως όλα είναι καλά και είμαστε μία φανταστική ομάδα»

«Πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Έχουμε μία μίξη νεαρών ποδοσφαιριστών και εμπειρίας», ανέφερε καταλήγοντας ο Τζέραρντ.