Μπέινς: «Πάνω απΆ όλα η ομάδα»

Στη συνολική προσπάθεια και όχι στη δική του, που εκμεταλλεύτηκε την απουσία του ¶σλεϊ Κόουλ από τα δύο τελευταία ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 θέλησε να σταθεί ο Λέιτον Μπέινς, μετά την επιτυχία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.   



Μπέινς: «Πάνω απΆ όλα η ομάδα»

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της Έβερτον είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα σε Μαυροβούνιο και Πολωνία και μάλιστα, κόντρα στην τελευταία, είχε και την ασίστ στο πρώτο από τα δύο γκολ των «τριών λιονταριών», στέλνοντας… συστημένη τη μπάλα στο κεφάλι του Ρούνεϊ.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Είναι πολύ κλισέ, αλλά θα πω κι εγώ ότι πάνω απΆ όλα είναι η ομάδα και τα καταφέραμε όλοι μαζί. Αν όμως πρέπει να πω και κάτι για εμένα προσωπικά, τότε δεν μπορώ παρά να δηλώσω πολύ ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μου στα τελευταία δύο ματς» είπε ο Μπέινς και πρόσθεσε:

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάρα πολύ συναισθήματα και η ανακούφιση για την επίτευξη του στόχου είναι ένα από αυτά».

Περί της πιθανής κλήσης του και στην αποστολή για τη Βραζιλία, τόνισε: «Εννοείται ότι είμαι διαθέσιμος αν κληθώ! Πολλά όμως μπορεί να συμβούν από τώρα μέχρι το καλοκαίρι. Έχουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια με τις ομάδες μας».