Λάμπαρντ: «Να ξανανιώσουμε… τη μαγεία»

Έχοντας βρεθεί το καλοκαίρι, στο Ρίο, για τη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναπολεί τη μαγεία που αισθανόταν στην βραζιλιάνικη πόλη και θέλει… να την νιώσει ξανά, συμμετέχοντας στο Μουντιάλ του 2014!   



Λάμπαρντ: «Να ξανανιώσουμε… τη μαγεία»

Ο έμπειρος μέσος της Τσέλσι και των «τριών λιονταριών» ξέρει – όπως όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα – πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην Πολωνία και ο στόχος είναι ένας. Νίκη και απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Για μένα… για όλους μας. Θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στη Βραζιλία για το Μουντιάλ Νομίζω ότι όλοι σκεφτόμαστε πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε θα είναι κάτι πολύ άσχημο και όλοι θα παλέψουμε για να αποτρέψουμε το χειρότερο σενάριο και να πανηγυρίσουμε» είπε αρχικά ο Λάμπαρντ και πρόσθεσε:

«Όταν παίξαμε ένα φιλικό στο Ρίο, το καλοκαίρι, μπορούσαμε όλοι να αισθανθούμε τη μαγεία που περιβάλλει τον τόπο εκεί… Υποστηρίζουμε πως το ποδόσφαιρο “γεννήθηκε” στην Αγγλία, αλλά αν δει κάποιος την ιστορία της Βραζιλίας και πόση σημασία δίνουν στο άθλημα, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί κι εκείνη γενέτειρα του ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι πως οποιοσδήποτε παίζει με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, θέλει να παίζει στο Μουντιάλ»!