Δεν ξέχασε τον φίλο του ο Βαλένσια (photos)
Στον Τσούτσο Μπενίτες, που έφυγε από τη ζωή με καρδιακό επεισόδιο στα 27 του χρόνια, τίμησε ο Αντόνιο Βαλένσια στη νίκη του Εκουαδόρ κόντρα στην Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά τη νίκη του επί της Ουρουγουάης με σκορ 1-0 στην προτελευταία αγωνιστική της προκριματική φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Εκουαδόρ θα χάσει μόνο με θαύμα την απευθείας πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.
Εκεί που όλοι οι παίκτες της ομάδας πανηγύριζαν, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αντόνιο Βαλένσια, έβγαλε τη φανέλα του για να μείνει με ένα μπλουζάκι που απεικόνιζε τον Τσούτσο Μπενίτες με φτερά αγγέλου.
Ο Μπενίτες, που πέρασε και από τα αγγλικά γήπεδα ως δανεικός από τη Σάντος Λαγκούνα στη Μπέρμιγχαμ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών μετά από καρδιακό επεισόδιο, με τον Βαλένσια να θέλει να του αφιερώσει το ταξίδι στη Βραζιλία.