Προετοιμάζουν το έδαφος για τον Μπέλαμι

Ο Κρις Κόουλμαν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ουαλίας στο τέλος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ειδικά αν τα αποτελέσματα της ομάδας κόντρα σε FYROM και  Βέλγιο δεν είναι θετικά. Τον Κρεγκ Μπέλαμι προορίζει η ομοσπονδία για αντικαταστάτη του.



Προετοιμάζουν το έδαφος για τον Μπέλαμι

Μετά από 21 μήνες στον πάγκο της εθνικής ομάδας, ο Κόουλμαν δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει την εθνική ομάδα σε μια μεγάλη διοργάνωση. Με μόλις τρεις νίκες σε 13 ματς σε αυτό το διάστημα, η Ουαλία κινδυνεύει να μείνει ακόμη και στην τελευταία θέση του προκριματικού ομίλου.

Για το λόγο αυτό, η ομοσπονδία πάγωσε κάθε συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κόουλμαν, ο οποίος φαίνεται να έχει ήδη καταλάβει ότι θα αποτελέσει παρελθόν.«Για να πετύχεις σε μια εθνική ομάδα χρειάζεται την απόλυτη στήριξη της ομοσπονδίας. Αν δεν την έχεις τότε δεν μπορείς να τα καταφέρεις» σχολίασε με νόημα τις προηγούμενες μέρες, την ώρα που όλοι φωτογραφίζουν τον Μπέλαμι ως νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο 34χρονος Ουαλός θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την εθνική του ομάδα και στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Μπέλαμι δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες ότι η σημερινή Ουαλία έχει το καλύτερο υλικό των τελευταίων 50 ετών και ότι θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία της προκειμένου να την οδηγήσει στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Ο Μπέλαμι φέρεται να είναι ένα πρόσωπο αποδεκτό απ' όλους στην Ουαλία αν και η επιλογή του εμπεριέχει αρκετό ρίσκο.