Ρούνεϊ: «Στο Ρίο… με αποδείξεις»

Πρόκριση στο Μουντιάλ του 2014, με τρόπο που θα αναγκάσει τους αμφισβητίες να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος, θέλει για την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Γουέιν Ρούνεϊ.   



Ρούνεϊ: «Στο Ρίο… με αποδείξεις»

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παρουσία των «τριών λιονταριών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ρίο, το επόμενο καλοκαίρι, αλλά θέλησε να σταθεί στην προσπάθεια που πρέπει να κάνει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, ώστε να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί. Θα το αντιμετωπίσουμε στην ώρα του οτιδήποτε έρθει. Είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί και ότι έχουμε δυνατό σύνολο για να τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό κατ’ εμέ να καταθέσουμε και αποδείξεις των δυνατοτήτων μας. Στα τελευταία παιχνίδια ακούσαμε πολλά και έγιναν πολλοί οι αμφισβητίες, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να βρεθούμε στο Μουντιάλ. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για να το κάνουμε αυτό» είπε ο Ρούνεϊ, που άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως, στο παιχνίδι της Παρασκευής, απέναντι στο Μαυροβούνιο στο «Γουέμπλεϊ», δεν θα φοράει το προστατευτικό στο κεφάλι:

«Θα κάνω ό,τι μου πουν οι γιατροί. Στις προπονήσεις δεν φοράω το προστατευτικό, αλλά αποφεύγω τις κεφαλιές. Η ανησυχία που υπάρχει είναι πως σε περίπτωση που δεχθώ ένα χτύπημα, μπορεί να ανοίξει ξανά η πληγή. Θα κάνω ό,τι μου πουν, αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί να το φορέσω ξανά γιατί δεν είναι και το πιο βολικό πράγμα όταν παίζεις ποδόσφαιρο».