Δεν τα παρατάει ο Μπάρι

Καμία πρόθεση να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του με την εθνική Αγγλίας δεν έχει ο μέσος της Έβερτον Γκάρεθ Μπάρι, παρά το γεγονός ότι και πάλι δεν βρέθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ρόι Χότζον.



Δεν τα παρατάει ο Μπάρι

Ο Μπάρι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Έβερτον και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, στο γενικότερα καλό ξεκίνημα των «ζαχαρωτών».

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον δεν το συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Πολωνία, κάτι που δεν απογοήτευσε τον Μπάρι, ο οποίος δήλωσε έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι μία θέση στο ρόστερ των «τριών λιονταριών».

«Είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να απορρίψω αυτή τη στιγμή. Ήρθα στην Έβερτον για να παίξω ποδόσφαιρο ως βασικός και αυτός είναι ο κύριος στόχος μου, να βρω και πάλι τη φόρμα μου. Εάν η Αγγλία με καλέσει, τότε θα είναι φανταστικό», ανέφερε πρωτίστως ο 32χρονος.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να παίζω ποδόσφαιρο για όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο με επιτρέπει το σώμα και τα πόδια μου. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά και ελπίζω να παίξω αρκετά χρόνια ακόμα», δήλωσε στη συνέχεια ο Μπάρι.