«Νίκες και... φύγαμε για Μουντιάλ»!

Την αισιοδοξία του για την πρόκριση της εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στο Ρίο, εξέφρασε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ρόι Χότζον. «Πήρα τους καλύτερους παίκτες. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο σημαντικά είναι τα δύο τελευταία ματς των προκριματικών» τόνισε. 



«Νίκες και... φύγαμε για Μουντιάλ»!

Τα «τρία λιοντάρια» υποδέχονται το Μαυροβούνιο και την Πολωνία στο «Γουέμπλεϊ», στις 11 και 15 του μηνός αντίστοιχα και θέλουν να παραμείνουν αφεντικό του 8ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι στο Ρίο!

Ο Ρόι Χότζον, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την αποστολή της Αγγλίας για τα δύο προσεχή παιχνίδια και λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δήλωσε: «Έχω επιλέξει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για τα δύο τελευταία και πολύ κρίσιμα ματς. Στα προηγούμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ είχαμε πολλούς απόντες λόγω τραυματισμού, αλλά τώρα, αν κοιτάξει κανείς την αποστολή, θα καταλάβει ότι έχουμε πολύ δυνατό και ικανό σύνολο για να πετύχουμε το στόχο μας. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και αυτοί οι παίκτες, θα μας πάνε στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».

Ερωτηθείς για τον Γουέιν Ρούνεϊ που το βράδυ της Τετάρτης απουσίασε από την ισοπαλία (1-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λγκ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αγγλίας είπε: «Ενημερωθήκαμε από τη Γιουνάιτεντ για την κατάστασή του και μας είπαν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό... Οπότε τον υπολογίζω κανονικά».

Καταλήγοντας, ο Χότζον έκανε ξεχωριστή αναφορά στον κόσμο που περιμένει στο «Γουέμπλεϊ» για να δώσει ώθηση στην εθνική ομάδα: «Νομίζω ότι και στα δύο ματς θα έχουμε sold out. Ο κόσμος θα στηρίξει μαζικά την ομάδα όπως το κάνει κάθε φορά και εννοείται ότι θα παίξει το ρόλο του. Ευχόμαστε να του δώσουμε τη χαρά της πρόκρισης στο Μουντιάλ».