Στόχος οι τίτλοι για Χόλτμπι

Την απαραίτητη ποιότητα που χρειάζεται για την κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων που διεκδικεί, έχει η Τότεναμ, σύμφωνα με τον μέσο της ομάδας, Λούις Χόλτμπι.



Στόχος οι τίτλοι για Χόλτμπι

Τα «σπιρούνια» έχουν ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους τόσο σε εγχώριο, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούν από την έναρξη της σεζόν

Ο Γερμανός διεθνής, Λούις Χόλτμπι, «διψάει» για διάκριση, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψη ότι η Τότεναμ έχει την ποιότητα να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους τους οποίους διεκδικεί.

«Οι τίτλοι είναι τίτλοι. Υπάρχουν τέσσερις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε και θέλουμε να βγούμε πρώτοι σε όλες. Εάν θες να πας στην κορυφή σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα πρέπει να προσπαθείς να νικάς σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθείς να κατακτάς κάθε τίτλο», επεσήμανε αρχικά ο 23χρονος.

Μεταξύ άλλων τόνισε και κατέληξε: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε κάτι, αλλά είναι μία πολύ μεγάλη σεζόν».