«Μέλι» από Πελεγκρίνι για Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ έχει εντυπωσιάσει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι με τις φετινές του εμφανίσεις και δικαίως απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια του νέου του προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι. 



«Μέλι» από Πελεγκρίνι για Τουρέ

Ο Ιβοριανός μέσος, κάνει… όλη τη δουλειά στο χώρο του κέντρου για τους «πολίτες», ενώ ταίριαξε πολύ καλά και με τον Φερναντίνιο που αποκτήθηκε κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το βράδυ της Τρίτης, στη νίκη (5-0) επί της Γουίγκαν για το Λιγκ, ο Τουρέ πέτυχε το πέμπτο του φετινό γκολ σε εφτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ο Πελεγκρίνι, δεν έσταξε… μέλι για τον παίκτη του.

«Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν ξέρω τι γινόταν στα αποδυτήρια την περσινή σεζόν, αλλά οι παίκτες μου παίζουν με εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους και εννοείται πως όταν πετυχαίνουν και γκολ, αυτό βοηθάει στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή τους. Κάνουμε δυνατές προπονήσεις και ο Γιάγια μένει μετά το πρόγραμμα και δουλεύει μόνος στα τελειώματα των φάσεων. Βρίσκεται σε φόρμα» σχολίασε ο Χιλιανός τεχνικός.