Suarez is back!

Ο Λουίς Σουάρες επιτέλους επιστρέφει στη δράση! Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ για το ντέρμπι του 3ου γύρου του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο «Ολντ Τράφορντ», έχοντας εκτίσει την τιμωρία των δέκα αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί.   



Suarez is back!

Η τελευταία επίσημη εμφάνισή του με τη φανέλα των «κόκκινων», ήταν στις 21 Απριλίου, στο «Άνφιλντ», στην ισοπαλία (2-2) με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα. Η απερίσκεπτη ενέργειά του να δαγκώσει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς εκτός φάσης, του απέφερε τιμωρία δέκα αγωνιστικών, πράγμα που έφερε… σειρά εξελίξεων.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός φερόταν να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ, περίμενε προτάσεις, αυτές δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του και εν συνεχεία, απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ώστε να τεθεί ξανά στη διάθεση του Μπρένταν Ρότζερς.

Έκανε υπομονή, δούλευε σκληρά στις προπονήσεις, έπαιξε σε φιλικά που προγραμμάτισε η Λίβερπουλ, έπαιξε και με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και περίμενε την ημέρα που θα ήταν ξανά «ελεύθερος» να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Αυτό γίνεται σήμερα, σε ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο τεχνικός των «κόκκινων» εμπιστεύθηκε στον Λουίς Σουάρες φανέλα βασικού.