Being Paul Gascoigne

Το ταξίδι του Πολ Γκασκόιν στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις τα τελευταία 20 χρόνια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές στο ντοκιμαντέρ «Being Paul Gascoigne» που θα προβληθεί από την ITV



Being Paul Gascoigne

Την επιβεβαίωση πως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε το βρετανικό ποδόσφαιρο είναι πέρα από κάθε βοήθεια, έρχεται να δώσει το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί απόψε από την ITV.

O Πολ Γκασκόιν έπαψε εδώ και πολλά χρόνια να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης για τις περίτεχνες ενέργειες του εντός αγωνιστικών χώρων και ολοένα και περισσότερα κερδίζει μια θέση στα εξώφυλλα των ταμπλόιντ εφημερίδων για λάθος λόγους.  Μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο δυο εφημερίδες αποκάλυπταν ότι ο υπάλληλοι στοιχηματικού πρακτορείου στο Μπόρνμουθ υποχρεώθηκαν να απομακρύνουν τον «Γκαζα» από το κατάστημα επειδή ήδη είχε ξοδέψει 4.000 λίρες σε στοιχήματα αλλά και επειδή ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ότι του έπεφταν χαρτονομίσματα από την τσέπη του. Εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ο Γκασκόιν αποφάσισε να «χτυπήσει» ένα τατουάζ στην πλάτη του με το πρόσωπο της θετής του κόρης, Μπιάνκα. 

Το ντοκιμαντέρ δεν πρόκειται να ανατρέψει κάτι για τον …ξεπεσμό του άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπροστά στις κάμερες υποβάλλεται σε ενέσεις botox ενώ δεν δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει αντιγηραντικές κρέμες στο πρόσωπο του. 

Ο Γκασκόιν που πάσχει από ψυχαναγκαστική διαταραχή παραδέχθηκε πως το αλκοολ θα είναι αυτό που κάποια στιγμή θα του στερήσει την ζωή παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει για να απεξαρτηθεί.

 

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ, οι κάμερες παρακολούθησαν τον Γκασκόιν επί ένα  τρίμηνο ενώ όπως ανακοινώθηκε από το κανάλι ο Γκάζα έλαβε αμοιβή.