Μπρους: «Αυτή τη φορά… σκοράραμε»!
Ο προβληματισμός για το θέμα του σκοραρίσματος έφυγε από τις σκέψεις του Στιβ Μπρους μετά τη νίκη (3-2) της Χαλ επί της Νιούκαστλ στο «St. James’ Park».

Οι «τίγρεις», αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από τις «καρακάξες», γύρισαν το παιχνίδι για να φύγουν από το Νιούκαστλ με τη δεύτερη φετινή τους νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Στιβ Μπρους, που τον προηγούμενο καιρό εξέφραζετα παράπονά του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν τελείωναν σωστά τις φάσεις, πλέον δεν είχε τίποτα κακό να πει.
«Είμαι πολύ χαρούμενος! Πραγματικά, δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω αυτή τη στιγμή! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μου. Δεν είναι αυτό το ματς. Σε όλα τα παιχνίδια οι παίκτες μου έχουν δώσει το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτή τη φορά δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και τις εκμεταλλευτήκαμε για να πετύχουμε τρία γκολ και να κάνουμε την ανατροπή για να πάρουμε στο φινάλε τη νίκη» δήλωσε ο προπονητής των νεοφώτιστων.