«Πέρυσι αποτύχαμε»
Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη «Daily Mail», ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πάμπλο Ζαμπαλέτα, τονίζοντας πως η περυσινή σεζόν για τους «πολίτες» ήταν άκρως αποτυχημένη.

Η Σίτι δεν κατάφερε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2011/12, να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια την περυσινή σεζόν, αφού η Γιουνάιτεντ έκοψε πρώτη το νήμα μάλλον... εύκολα.
Σε συνδυασμό με την τραγική χρονιά και στην Ευρώπη, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι «πλήρωσε το τίμημα», με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να αποτελεί τον αντικαταστάτη του.
Ο αμυντικός των «πολιτών», Πάμπλο Ζαμπαλέτα παραδέχτηκε την περυσινή, κακή, χρονιά της ομάδας του, ωστόσο έδωσε σύνθημα νίκης για τη νέα σεζόν.
«Ας είμαστε ειλικρινής, πέρυσι αποτύχαμε. Δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά μας, έτσι; Ήμασταν μακριά από τον καλό μας εαυτό, αποδιοργανωμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.
«Είναι αλήθεια ότι η Γιουνάιτεντ πέρυσι δεν ήταν και η καλύτερη Γιουνάιτεντ, αλλά πήρε το πρωτάθλημα πολύ εύκολα».
«Ήταν κακό για εμάς, ωστόσο θέλουμε τον τίλο πίσω και γι' αυτό δουλεύουμε. Νομίζω πως μάθαμε από τα λάθη μας και κάνουμε τα πάντα για να μην ξανασυμβούν», τόνισε στη συνέχεια ο έμπειρος αμυντικός.
«Εξίσου σημαντικό είναι το ομαδικό πνεύμα για να είσαι ένας δυνατός σύλλογος. Πολλές φορές δεν το είχαμε. Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο είναι 70% ψυχολογία και 30% ποιότητα. Εάν το πρώτο αργεί να έρθει, υπάρχει πρόβλημα», κατέληξε ο Ζαμπαλέτα.