Camping για το νέο iphone!

Η κυκλοφορία του νέου iphone 5S έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους απανταχού λάτρεις των γκάτζετς στη Βρετανία και ήδη οι πιο.. προνοητικοί έχουν κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα της Regent Street στο Λονδίνο.  



Camping για το νέο iphone!

Η εικόνα μιας τεράστιας ουράς έξω από κάποιο πολυκατάστημα δεν είναι ξένη για τους Βρετανούς που έχουν συνηθίσει να τη βλέπουν συνεχώς στην έναρξη των εκπτώσεων.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια  η κυκλοφορία νέων προιόντων έχει μετατρέψει σε θεσμό την …κατασκήνωση έξω από τα καταστήματα.

Μια παρέα νεαρών, που γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας στην κυκλοφορία προιόντων της Apple έχει ήδη πάρει θέση…μάχης έξω από το κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο του Λονδίνου.

Μάλιστα οι νεαροί έχουν προμηθευτεί καταλλήλως ώστε να αντιμετωπίσουν τη βροχή και το κρύο, αλλά και να περάσουν ευχάριστα τις ώρες τους μέχρι το άνοιγμα του καταστήματος αύριο το πρωί.

Το δημοτικό συμβούλιο του Westminster έχει ήδη λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε η ουρά που σχηματίζεται να μην προκαλέσει κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή.

Πάντως υπάρχουν και αυτοί που ναι μεν θέλουν να πάρουν πρώτοι στα χέρια τους τη νέα συσκευή ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν στην ουρά και έτσι προσφέρουν ποσά που φτάνουν και τις 5.000 λίρες για να ανταλλάξουν θέση με τους πρώτους.