Ευχαρίστησε τον Κάμερον ο Βίλας-Μπόας
Δηλώσεις για να εκφράσει τη χαρά του για όσα είπε ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, αναφορικά με τη χρήση της λέξης «Yid» στο γήπεδο της Τότεναμ, έκανε ο προπονητής της ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας.

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ντέιβιντ Κάμερον, μίλησε στην εφημερίδα «Jewish Chronicle» και ανέφερε πως οι οπαδοί της Τότεναμ δεν θα πρέπει να τιμωρηθούν για τη χρήση της λέξης «Yid» στο γήπεδό τους, αφού είναι λέξη που δεν τη λένε με μίσος ή προσβλητικό τρόπο. Η λέξη «yid» χρησιμοποείται στην καθημερινότητα με προσβλητικό χαρακτήρα για να περιγράψει τους Εβραίους.
«Υπάρχει διαφορά, οι οπαδοί της Τότεναμ μπορούν να λένε τη λέξη Yid για τους ίδιους, αλλά δεν μπορεί να το κάνει κανείς άλλος για να τους προσβάλει» ανέφερε ο Κάμερον, με τον Βίλας-Μπόας να του απαντάει με νέες δηλώσεις.
«Μπορεί να ασχοληθεί με τα πάντα. Ο πρωθυπουργός είναι» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε:
«Νομίζω ότι η παρέμβασή του ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν να ακούσουν οι οπαδοί της ομάδας. Είναι ακριβώς όπως τα είπε και ήταν πολύ σαφής. Ο κόσμος μας το τραγουδάει με τιμή, είναι κάτι που το υπερασπίζεται. Δεν το κάνει με αρνητικό σκοπό».