Βίλας – Μπόας: «Αντίδραση με Νόριτς»

Τη νίκη που θα πάρει μορφή… αντίδρασης μετά την ήττα (1-0) από την Άρσεναλ θα ψάξει η Τότεναμ στην προσεχή αναμέτρηση με τη Νόριτς, σύμφωνα με τον Αντρέ Βίλας – Μπόας.  



Βίλας – Μπόας: «Αντίδραση με Νόριτς»

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» βλέπει σιγά – σιγά τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στο Λονδίνο και αρχίζει η προετοιμασία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τα «σπιρούνια» φιλοξενούν τη Νόριτς και ο Βίλας – Μπόας θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στα θετικά αποτελέσματα.

«Πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Χάσαμε από την Άρσεναλ κα θέλουμε να επανέλθουμε στις θέσεις ανάμεσα στις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που επίσης έχουν χάσει βαθμούς, εκτός από τη Λίβερπουλ. Στο παιχνίδι με τη Νόριτς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για εμάς και αυτό είναι η νίκη. Φυσικά, ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς και θα φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Μετά την ήττα από την Άρσεναλ, θέλουμε και πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε αφήσει αυτό το ματς πίσω μας» είπε ο Πορτογάλος προπονητής.