«Μάχη» γιγάντων για Χόντα!

Λίβερπουλ, Έβερτον και Άρσεναλ φαίνεται να είναι οι τρείς αγγλικές ομάδες που έχουν μπει για τα καλά στο «κόλπο» της απόκτησης του ταλαντούχου ακραίου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κεϊσούκε Χόντα, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Ρώσους τον προσεχή Γενάρη.



«Μάχη» γιγάντων για Χόντα!

Το όνομα του Ιάπωνα άσου επανέρχεται στο προσκήνιο. Όπως και παλαιότερα, έτσι και τώρα, οι δύο ομάδες του Μερσεϊσάιντ, μαζί με την Άρσεναλ θα κάνουν τον δικό τους αγώνα δρόμου για το ποια θα καταφέρει να αποσπάσει πρώτη την υπογραφή του 27χρονου.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη έχουν εκδηλώσει και άλλα «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την Μίλαν να φαντάζει μέχρι πρότινος το μεγάλο φαβορί, ωστόσο μετά την αποτυχία της να τον κάνει κάτοικο «Σαν Σίρο» από το καλοκαίρι, το «φλερτ» φαίνεται να έχει ατονίσει.

Κάπου εδώ μπαίνουν «σφήνα» οι τρεις ομάδες του «Νησιού», οι οποίες με τον δικό τους τρόπο θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν τον ταλαντούχο άσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο οποίος τον ερχόμενο Γενάρη μένει ελεύθερος από τους Ρώσους.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο Χόντα, οι επιλογές που έχει είναι πολλές και πρόκειται να τις εξετάσει, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Μόσχα.

«Έχω πολλές επιλογές, αλλά θέλω να τις εξετάσω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να μείνω στη Ρωσία. Το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στο πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος.