Τα... ελληνικά γιαούρτια του Μινιολέ!
Την προτίμησή του στα... ελληνικά γιαούρτια(!) έδειξε ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Σιμόν Μινιολέ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ορίστε ο λόγος που οι «κόκκινοι» είναι η μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ.
Το μυστικό κρύβεται στη διατροφή του πορτιέρο του συλλόγου, Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος τρώει ελληνικά γιαούρτια για να διατηρείται σε φόρμα.
Υπό άλλες συνθήκες, η συγκεκριμένη ιστορία θα ήταν πολύ λογικό να μοιάζει με ένα πολύ καλό αστείο, ωστόσο ο Βέλγος φρόντισε να έχει αποδεικτικά στοιχεία.
Η φωτογραφία η οποία απεικονίζει στον πάγκο της κουζίνας του νεαρού ποδοσφαιριστή πάνω από 25 συσκευασίες γιαουρτιού ελληνικής εταιρίας, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αμφισβήτηση.
Ο Μινιολέ φρόντισε να ευχαριστήσει την συγκεκριμένη εταιρία για την αποστολή των γιαουρτιών, αρκετών για να περάσει τον επόμενο μήνα, αλλά και για να αγοράσει ένα μεγαλύτερο ψυγείο!
Για του λόγου το αληθές:
Thanks @TotalGreek for this delivery! #Imightneedabiggerfridge pic.twitter.com/Ry2rJEVyRV
— Simon Mignolet (@SMignolet) September 10, 2013