Έκλεισε η πληγή του Ρούνεϊ (pic)

Σε φωτογραφία του Γουέιν Ρούνεϊ με θαυμαστή του, φαίνεται ξεκάθαρα πως η πληγή που είχε ανοίξει στο μέτωπό του από το… παπούτσι του Νεμάνια Βίντιτς, έχει κλείσει και πολύ σύντομα ο Άγγλος φορ θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 



Έκλεισε η πληγή του Ρούνεϊ (pic)

Αν δεν το κάνει το προσεχές Σαββατοκύριακο, τότε θα το κάνει το αμέσως επόμενο αγωνιστικό διήμερο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ που μια μέρα πριν την ήττα (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, πριν από περίπου μιάμιση εβδομάδα, τραυματίστηκε στην προπόνηση και χρειάστηκε ράμματα στο μέτωπο για να κλείσει η πληγή, δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Επιλέγοντας, λοιπόν, το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας για λίγες διακοπές, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει με την Αγγλία στα ματς της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν μπορούσε να αρνηθεί τη φωτογραφία σε έναν θαυμαστή του.

Αυτός, την «ανέβασε» στο διαδίκτυο και εννοείται ότι δεν έμεινε… κρυφή για πολλή ώρα. Ο φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, η ουλή υπάρχει στο μέτωπο αλλά η πληγή έχει κλείσει κι έτσι, μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.