Οι «ήρωες» της εξέδρας

Ψηφοφορία για την ανάδειξη του αγαπημένου παίκτη της εξέδρας διοργανώνει η εφημερίδα Daily Mirror, στο πλαίσιο των φετινών βραβείων του Εθνικού Μουσείου Ποδοσφαίρου. 



Οι «ήρωες» της εξέδρας

Μπορεί να μην έχουν κατακτήσει αμέτρητους τίτλους, ούτε να διαθέτουν το ταλέντο που ενδεχομένως έχουν άλλοι συμπαίκτες τους, όμως έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια μόνιμη θέση στην καρδιά των οπαδών της ομάδας τους. 

Αυτούς τους παίκτες θέλει να αναδείξει η αγγλική εφημερίδα και καλεί τους φιλάθλους να επιλέξουν τον «ήρωα της εξέδρας», τον παίκτη που ζει και αναπνέει για τον σύλλογο, τον παίκτη που είναι πρόθυμος να βάλει πρώτος τα πόδια στη..φωτιά. 

Η ψηφοφορία (http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/mirror-football-terrace-hero-award-2262101) διοργανώνεται στο πλαίσιο των φετινών βραβείων του Εθνικού Μουσείου Ποδοσφαίρου.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα οι φίλαθλοι θα πρέπει να επιλέξουν όχι τον καλύτερο παίκτη της ομάδας, αλλά εκείνον που αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να είναι ακόμη εν ενεργεία.

Οι δέκα επικρατέστεροι που θα προταθούν από τους οπαδούς  στον πρώτο γύρο, θα περάσουν στην τελική φάση όπου μέσω ψηφοφορίας θα αναδειχθεί ο νικητής.

Η βράβευση του θα γίνει στο Μουσείο Ποδοσφαίρου που βρίσκεται στο Μάντσεστερ στις 25 Σεπτεμβρίου.