Ερωτευμένος με την Μπλερ ο Μπέκαμ!

Την αποκάλυψη ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ υπήρξε ερωτευμένος με την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Τσέρι, έκανε ο Ντάνι Μέρφι. 



Ερωτευμένος με την Μπλερ ο Μπέκαμ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι από τους ωραιότερους άνδρες στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, όμως φαίνεται πως τα γούστα του κρύβουν μια ιδιορρυθμία.

Όπως αποκάλυψε ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα, Ντάνι Μέρφι, ο ο πρώην αρχηγός των «λιονταριών» υπήρξε ερωτευμένος με την Τσέρι Μπλέρ, η οποία όχι μόνο είναι 20 χρόνια μεγαλύτερη του, αλλά αντικειμενικά μόνο όμορφη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό TalkSport για «περίεργους» έρωτες, ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε το δικό του έρωτα για την 68χρονη ηθοποιό Ελεν Μίρεν και στη συνέχεια έριξε τη «βόμβα» και για τον Μπέκαμ. «Πριν από πολλά πολλά χρόνια, κατά τη διάρκεια φυσιοθεραπείας στην εθνική ομάδα συζητούσαμε σχετικά με το θέμα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν μπορεί να φανταστείτε ποια ανέφερε! Την Τσέρι Μπλερ! Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει» δήλωσε ο Μέρφι.  

Ο Μπέκαμ είχε φωτογραφηθεί μαζί με την Μπλερ η οποία είναι μια εξαιρετική δικηγόρος, στην Σιγκαπούρη, το 2005, την παραμονή της ανάθεσης στο Λονδίνο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.