«Δεν θα έφευγα από την Μπαρτσελόνα για τη Λίβερπουλ»
Τον… καλοκαιρινό έρωτα της Λίβερπουλ προς το πρόσωπό του φανέρωσε ο εξτρέμ της Μπαρτσελόνα, Κρίστιαν Τέγιο, λέγοντας πως δεν σκόπευε να αφήσει τον σύλλογο της Καταλωνίας για τους «κόκκινους».

Για μια μεγάλη καριέρα στην Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται ο Κρίστιαν Τέγιο, καθώς ο γεννημένος στη Σαμπαντέλ εξτρέμ των «μπλαουγκράνα» ανέφερε ότι ακόμη και όταν η Λίβερπουλ κινήθηκε για την απόκτησή του, εκείνος δεν σκέφτηκε λεπτό να αποχωρήσει.
«Πάντα ήθελα να μείνω στη Μπαρτσελόνα. Ο κόουτς με εμπιστεύεται και είμαι έτοιμος να παίξω σε πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Νιώθω καλύτερα από τα περασμένα χρόνια. Ήξερα ότι η Λίβερπουλ ενδιαφερόταν για να με αποκτήσει, αλλά ποτέ δεν σκόπευα να φύγω» τόνισε ο 22χρονος.