Χαρούμενος με τις πολλές μεταγραφές ο Χόλτμπι
Χαρούμενος με τα πολλά πρόσωπα στην Τότεναμ είναι ο Λιούις Χόλτμπι, καθώς πιστεύει πως μόνο με πολλούς παίκτες μπορεί αν είναι ανταγωνιστική μία ομάδα.

Ο Λιούις Χόλτμπι δεν κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού από τον Ιανουάριο, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Σάλκε στην Τότεναμ, και τώρα πρέπει να… παλέψει εναντίον περισσότερων παικτών για να καθιερωθεί.
Ωστόσο αυτό όχι μόνο δεν επηρεάζει καθόλου τον Γερμανό, αλλά τον χαροποιεί με τον ίδιο να λέει πως με τα πολλά πρόσωπα τα «σπιρούνια» μπορεί να είναι ανταγωνιστικά σε κάθε διοργάνωση.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συνόλου. Πρέπει να έχεις μεγάλη ομάδα αν θες να διεκδικήσεις τρόπαια και να είσαι ανταγωνιστικός σε κάθε διοργάνωση. Το να είσαι μέλος ενός μεγάλου συνόλου σε κάνει καλύτερο αγωνιστικά» ανέφερε ο 22χρονος.