«Δεν μπορούμε να νικήσουμε την Αγγλία»

Ξεκάθαρος ήταν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της εθνικής Μολδαβίας, Ίον Κάρας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει την απαραίτητη δυναμική για να «κοντράρει» την εθνική Αγγλίας στο σημερινό (6/9) παιχνίδι.



«Δεν μπορούμε να νικήσουμε την Αγγλία»

Το σύνολο του Ρόι Χότζον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και με νίκη κόντρα στους Μολδαβόυς, οι οποίοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, στοχεύει την πρωτιά.

Σε αντίθεση με άλλους προπονητές,  ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μολδαβίας, Ίον Κάρας, φρόντισε να μείνει προσγειωμένος και να ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του δεν μπορεί να κάνει ζημιά στα «τρία λιοντάρια».

«Είμαι χαρούμενος. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εδώ που δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε και τώρα μπορούμε να παίξουμε μαζί τους ένα επίσημο παιχνίδι», δήλωσε αρχικά.

«Έχω καταλάβει ότι οι πιθανότητες να πάρουμε κάτι είναι ελάχιστες. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς, αλλά έτσι είναι. Θα είναι πολύ δύσκολο», τόνισε στη συνέχεια και κατέληξε: «Ξέρω ότι η Αγγλία έχει απουσίες, αλλά έχει άξιους αντικαταστάτες. Κάποια άλλη ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στο επίπεδο της Αγγλίας ίσως να μπορούσε να προκαλέσει ζημιά, εμείς δεν νομίζω ότι μπορούμε».