Με το δεξί οι Ελπίδες

Με γκολ του Μπεραΐνο, η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Euro 2015 U-21 που θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο καλοκαίρι στην Τσεχία. Θετικό ντεμπούτο και για τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο.  



Με το δεξί οι Ελπίδες

Με την κατάκτηση τριών βαθμών έκανε την αρχή στα προκριματικά του Euro 2015 U-21 η εθνική ομάδα Ελπίδων της Αγγλίας, αφού το γκολ του Μπεραΐνο από το ξεκίνημα, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0 επί της Μολδαβίας.

Τα… νεαρά «λιοντάρια» είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία κινήσεων και αρκετά μεγάλα ποσοστά κατοχής της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία τους.

Μάλιστα, αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο πορτιέρο των Μολδαβών, Κοσέλεφ, το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει διαστάσεις, αλλά οι Άγγλοι έπεφταν… σε τείχος κάθε φορά που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την εστία του.

Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ, αλλά δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που η Αγγλία έβαλε στο σακούλι της τρεις βαθμούς…