Ξεκινά τις ανανεώσεις ο Βενγκέρ
ENGLAND365 05.09.2013 | 14.45
Καλή η προσθήκη του Μεσούτ Εζίλ, όμως ο σωστός προγραμματισμός προϋποθέτει και τη διατήρηση του βασικού κορμού. Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι εκτός των μεταγραφών, η Άρσεναλ θα πρέπει να κρατήσει στο ρόστερ της του top class ποδοσφαιριστές της.
Για το λόγο αυτό, ο Αλσατός τεχνικός σκοπεύει να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Περ Μερτεσάκερ και Μπακαρί Σανιά.
Οι "κανονιέρηδες" θέλουν να... χτίσουν την αμυντική γραμμή του μέλλοντος πάνω στον Γερμανό σέντερ μπακ, με αποτέλεσμα να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο αναπροσαρμογής του συμβολαίου του. Το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2015.
Όσον αφορά τον Γάλλο μπακ, η ηλικία του (30 ετών) δεν θα του χαρίσει νέο συμβόλαιο πάνω από έναν χρόνο. Πάντως για την περίπτωσή του, οι Λονδρέζοι θα πρέπει να βιαστούν, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος και από τον Ιανουάριο μπορεί να διαπραγματευτεί ανενόχλητος με όποιον σύλλογο επιθυμεί.