Στηρίζει Χαρτ ο Κέιχιλ

Σίγουρος πως ο Τζο Χαρτ θα καταφέρει να σηκώσει το βάρος της αρνητικής κριτικής που δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες και θα δώσει τις απαντήσεις του εντός γηπέδων εμφανίστηκε ο Γκάρι Κέιχιλ!



Στηρίζει Χαρτ ο Κέιχιλ
Ο αμυντικός της Τσέλσι, με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας με τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, υπεραμύνθηκε του συμπαίκτη του στα τρία λιοντάρια, υποστηρίζοντας πως αργά ή γρήγορα ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι θα δείξει την πραγματική του αξία.
 
"Πάντα περνάς μια περίοδο στην καριέρα σου που θα κάνεις μαζεμένα δύο- τρία λάθη. Θα δούμε όμως τον χαρακτήρα που θα δείξει, μπορεί να... αντεπιτεθεί. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους στη θέση του", τόνισε αρχικά ο έμπειρος σέντερ μπακ και συνέχισε αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Μολδαβούς:
 
"Ο κόσμος θεωρεί ότι την Παρασκευή θα νικήσουμε 4-0, 5-0 ή 6-0. Μπορεί όμως να μην συμβεί αυτό και να νικήσουμε μόνο 1-0. Θα είναι κακό αποτέλεσμα; Όχι φυσικά. Πρέπει, όμως, να δέιξουμε στους αντιπάλους μας σεβασμό".