Πίστη για αίσιο τέλος στη Γουέστ Χαμ

Έκκληση προς όλους κάνει ο Σκοτ Πάρκερ της Γουέστ Χαμ για συγκέντρωση και συσπείρωση, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό.



Πίστη για αίσιο τέλος στη Γουέστ Χαμ

Η διοίκηση των «σφυριών» πέρασε έναν οικονομικά δύσκολο χρόνο, κατά τον οποίο αναγκάστηκε να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, ώστε να μειωθούν και τα ετήσια συμβόλαια των παιχτών.

«Φυσικά υπήρξαν αρκετά προβλήματα φέτος. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου. Υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα παντού», τόνισε ο Πάρκερ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Αλλά έχω διαβάσει τις δηλώσεις των νέων ιδιοκτητών που είναι και οπαδοί του συλλόγου και θέλουν να δουν την ομάδα να προχωράει. Τώρα πρέπει να κάνουμε μία προσπάθεια από κοινού, ώστε να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή της Γουέστ Χαμ στη Πρέμιερλιγκ για την επόμενη σεζόν. Πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος».

Ο Πάρκερ πιστεύει ότι το προπονητικό τιμ των Τζιανφράνκο Τζόλα και Στιβ Κλαρκ αξίζει συγχαρητήρια για το έργο του τη φετινή χρονιά και νιώθει ότι οι παίχτες κάποιες φορές τους έχουν απογοητεύσει.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έπρεπε να πουλήσουμε παίχτες και αν συγκρίνει κανείς το υπάρχον ρόστερ με το περσινό, θα δει ότι έχουμε χάσει σημαντικότατους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον προπονητή μας για τη δύσκολη προσπάθεια που κάνει, καθώς και στον Στιβ Κλαρκ που είναι ίσως ο καλύτερος τεχνικός που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Και εδώ αλλά και στην Τσέλσι παλιότερα. Παράλληλα όμως πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα και να τελειώσουμε επιτυχώς αυτό που αναλάβαμε από τη αρχή. Η ομάδα θα βρει τη δρόμο της».