Θέμα χρόνου η ανανέωση του Κάραγκερ

Νέο συμβόλαιο θέλει να προσφέρει ο Ρόι Χότζον στον  Τζέιμι Κάραγκερ, ένα ποδοσφαιριστή που έχει συνδέσει την καριέρα του με την Λίβερπουλ. Το υπάρχον λήγει σε ένα χρόνο αλλά ούτε ο διεθνής αμυντικός ανησυχεί ούτε ο νέος τεχνικός των «κόκκινων».



Θέμα χρόνου η ανανέωση του Κάραγκερ

 

 

Στο παρελθόν ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν πρόβαλε ποτέ υπερβολικές απαιτήσεις και δεν πρόκειται να το πράξει τώρα που βρίσκεται μπροστά στο τελευταίο  συμβόλαιο της καριέρας του.

 

Από την πρώτη μέρα που έπιασε δουλειά στο Μέλγουντ ο Χότζον είχε εκφράσει την θέληση του να παραμείνουν για πάντα στο  «Ανφιλντ» όλοι οι παίκτες που ήταν αμφίβολο ειδικότερα οι «σημαίες»του συλλόγου. Απλά είχε τόσα πολλά να κάνει το πρώτο διάστημα που είχε αφήσει τις ανανεώσεις για αργότερα.Τώρα που υπάρχει το ενδεχόμενο να αλλάξει η ιδιοκτησία όλα «παγώνουν» και οι εξελίξεις  δρομολογούνται για μετά.

 
«Η ανανέωση του Κάραγκερ είναι μια προτεραιότητα, για να είμαι ειλικρινής έχουν γίνει τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα, έχω περάσει αμέτρητες ώρες απασχολημένος με την ομάδα που δεν είχα χρόνο να μιλήσω με τους παίκτες που πρέπει να ανανεώσουν. Γνωρίζω όμως πως ο Κάραγκερ είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, αυτό είναι το μόνο που ξέρω σχετικά με τις ανανεώσεις. Αν με ρωτήσετε για τους υπόλοιπους που είναι στην ίδια κατάσταση θα δηλώσω άγνοια", δήλωσε ο Χότζον στον αγγλικό Τύπο.
 
 

Η παραμονή των ηγετών της Λίβερπουλ δεν φαίνεται να αγχώνει τον 63χρονο τεχνικό μάλιστα έκανε μια προσπάθεια να πάρει πίσω στο «Ανφιλντ» τον Σάμι Χίπια χωρίς επιτυχία όμως: «Παίκτες σαν τον Κάραγκερ και τον Τζέραρντ θα μείνουν για πάντα στην Λίβερπουλ και θα έχουν ρόλο μέσα στην ομάδα. Ήθελα να πάρω και τον Σάμι Χίπια πίσω αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό καθώς ο Σάμι είναι πολύ σημαντικός στην Λεβερκούζεν και δεν τον πουλάνε».

TAGS: