Στηρίζει τον Τέιλορ η PFA

Την απόλυτη στήριξη του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών συνεχίζει να απολαμβάνει ο πρόεδρος, Γκόρντον Τέιλορ, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί των πονταρισμάτων ύψους τεσσάρων εκατ. λιρών τους τελευταίους τριάντα μήνες. 



Στηρίζει τον Τέιλορ η PFA

Παρά το γεγονός ότι ζητούσε από τους παίκτες να μην πέσουν στην «παγίδα» του στοιχηματισμού, ο Γκόρντον Τέιλορ όπως αποκάλυψε η «Sun», ήταν εθισμένος με το στοίχημα, ποντάροντας τα τελευταία δυο χρόνια τέσσερα εκατομμύρια λίρες, αλλά και δημιουργώντας χρέη 100.000 λιρών!

Παρά τις όποιες κατηγορίες και τις διαστάσεις που πήρε το συγκεκριμένο θέμα, ο πρόεδρος του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, συνεχίζει να στηρίζει τον ισχυρό άνδρα. 

«Ο Γκόρντον μας ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο θέμα το έχουν αναλάβει πλέον οι δικηγόροι και για τον λόγο αυτό δεν θα ήταν σωστό από μέρους του συνδέσμου μας να σχολιάσουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε συζητήσει μαζί του και του έχουμε εκφράσει την απόλυτη στήριξή μας. Αναγνωρίζουμε ότι το στοίχημα είναι μέρος της παράδοσης και κομμάτι του ποδοσφαίρου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η PFA συνεχίζει το έργο της, όσον αφορά τη σωστή ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές για το θέμα του στοιχηματισμού» ανέφερε η ανακοίνωση της PFA.