Χρέη για στοίχημα ο Γκόρντον Τέιλορ

Πονταρίσματα ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών έκανε τους τελευταίους τριάντα μήνες ο πρόεδρος του συνδέσμου επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (PFA) Γκόρντον Τέιλορ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορταζ της Sun.



Χρέη για στοίχημα ο Γκόρντον Τέιλορ

«Δάσκαλε που δίδασκες….» μοιάζει να είναι η ιστορία με τον Γκόρντον Τέιλορ, ο οποίος τόνιζε συνεχώς για τους κινδύνους που κρύβει για τους ποδοσφαιριστές το στοίχημα, αλλά ο ίδιος δεν ακολούθησε την συμβουλή.

Παρά το γεγονός ότι ζητούσε από τους παίκτες να μην πέσουν στην «παγίδα» του στοιχηματισμού πριν από δυο μήνες, ο Γκόρντον Τέιλορ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Sun ήταν εθισμένος με το στοίχημα, ποντάροντας τα τελευταία δυο χρόνια τέσσερα εκατομμύρια λίρες, αλλά και δημιουργώντας χρέη 100.000 λιρών.  

Ο Τέιλορ είναι από τα ακριβοπληρωμένα στελέχη συνδέσμων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών παγκοσμίως  με μισθό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο λίρες και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η εφημερίδα πόνταρε σε μια σειρά αθλημάτων μεταξύ των οποίων και το ποδόσφαιρο με ποσά που έφταναν και τις 15,000 λίρες τη φορά.