Επιβεβαιώνει για Ανελκά ο Κλάρκ

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο Νικολά Ανελκά, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Γουεστ Μπρόμιτς Αλμπιον Στίβ Κλαρκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πριν από λίγο. 



Επιβεβαιώνει για Ανελκά ο Κλάρκ

Μετά το κομφούζιο που προκλήθηκε χθες σχετικά με το εάν η απόφαση του Νικολά Ανελκά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια είναι οριστική, ο προπονητής της Γουεστ Μπρομ Στιβ Κλαρκ επιβεβαίωσε την απόφαση του παίκτη να βάλει οριστικό τέλος στην καριέρα του. 

«Είχα μια σύντομη συνομιλία μαζί του και δεν ήταν σε καλή κατάσταση.  Έτσι αποφασίσαμε να του δώσουμε λίγο χρόνο ώστε να σκεφτεί καλύτερα. Πάντως δεν μπορώ να αρνηθώ πως ανέφερε ότι θέλει να αποσυρθεί» τόνισε

Ο θάνατος του ατζέντη του, Ερικ Μανάς, συγκλόνισε τόσο τον Γάλλο επιθετικό που πριν την χθεσινή προπόνηση  ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους.

Λίγες ώρες αργότερα οι άνθρωποι της Γουεστ Μπρομ άφησαν να εννοηθεί πως ο παίκτης θα λάβει άδεια κάποιων ημερών προκειμένου να αντιμετωπίσει τον χαμό του μάνατζερ του, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης είχε αδειάσει το ντουλάπι με τα προσωπικά του αντικείμενα στα αποδυτήρια..

Σε συνάντηση που έγινε με τον προπονητή των «μπάγκις» και τον τεχνικό διευθυντή Ρίτσαρντ Γκάρλικ σε μια προσπάθεια να τον μεταπείσουν, ο 34χρονος άσος του ενημέρωσε πως θέλει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Πάντως ο Κλάρκ δεν χάνει την πίστη του και ελπίζει πως τις επόμενες εβδομάδες ο παίκτης θα αναθεωρήσει την απόφαση του και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η Γουεστ Μπρομ ήταν ο έκτος σταθμός του Ανελκά στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά την Αρσεναλ, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Μπόλτον και την Τσέλσι.