Πάει για Γκουάιτα η Άρσεναλ

Δημοσίευμα στη Ισπανία, συνδέει την Άρσεναλ με ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα. Αυτήν την φορά οι φήμες δεν αφορούν τον Ίκερ Κασίγιας, αλλά τον Βιθέντε Γκουάιτα της Βαλένθια.



Πάει για Γκουάιτα η Άρσεναλ
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η «Daily Mail» έκανε λόγο για την πρόθεση των «κανονιέρηδων» να κινηθούν για την απόκτηση του Ίκερ Κασίγιας!
 
Λίγη ώρα αργότερα, νέο δημοσίευμα, αυτήν την φορά από την Ισπανία, αναφέρει πως η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ «τσεκάρει» την περίπτωση του γκολκίπερ της Βαλένθια, Βιθέντε Γκουάιτα.
 
Μάλιστα, ιστοσελίδα η οποία γνωρίζει αρκετά καλά τα ζητήματα της Βαλένθια γράφει ότι εκπρόσωπος της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στην Ισπανία τις προηγούμενες ημέρες για να ενημερώσει τους υπεύθυνους των «νυχτερίδων» για το ενδιαφέρον τους. 
 
Ωστόσο δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη πρόταση ούτε και έχει γίνει γνωστό το ποσό με το οποίο η Βαλένθια θα αποδεχόταν να παραχωρήσει τον Ισπανό τερματοφύλακα. 
 
Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι η Βαλένθια έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Γκουάιτα, την οποία και δεν αποδέχθηκε. 
 
Όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός στο παιχνίδι της πρεμιέρας του ισπανικού πρωταθλήματος με τη Μάλαγα, εκνευρίστηκε αρκετά, με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του να αναφέρουν ότι θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο του Λεβάντε.