«Μονιμοποίηση» για Κούπερ
Την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουίντον, έβαλε το απόγευμα της Τρίτης (20/8) ο Μαρκ Κούπερ.


Συγκλονιστικό φινάλε στη League One, 47 γκολ σε 12 ματς, «δάκρυσε» με το φινάλε η Λούτον, πανηγύρισε με ένα γκολ στο 92’ η Στίβενεϊτζ. Έμεινε εκτός Play Offs η ομάδα του Τζακ Γουίλσιρ, ενώ στο 89ο λεπτό των παιχνιδιών, η Πλίμουθ ήταν έτοιμη να βρεθεί αυτή στην πρώτη εξάδα!
Λίγες ώρες μετά την άνοδο της Κάρντιφ στην Championship και την επιστροφή της στη 2η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Δημήτρης Μανάκος «συγκέντρωσε» όλους τους Έλληνες που έχουν περάσει ιστορικά από την ομάδα ανδρών. Δέχθηκαν να μιλήσουν, ήταν χαρά τους να συγχαρούν τους Ουαλούς και ο κόσμος «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του England365! Μανώλης Σιώπης, Δημήτρης Γούτας, Ντίμι Κωνσταντόπουλος και Νίκος Καρύδας, αποκλειστικά!
Απίστευτα πράγματα, σενάριο βγαλμένο από ταινία! Η Κάρντιφ, έναν χρόνο μετά τον υποβιβασμό της στη League One, γυρνά στην Championship, ως 2η πίσω από τη Λίνκολν. Ήθελε δική της νίκη, συνδυασμό τριών αποτελεσμάτων, συνέβησαν όλα! Και το πιο… ιδιαίτερο; Για να «σφραγιστεί» η άνοδος, ένας τερματοφύλακας σκόραρε απέναντι στην Στόκπορτ και έστειλε τους Ουαλούς και πάλι εκεί που ανήκουν. Η απόλυτη παράνοια!
Αποτελέσματα που «καίνε» αυτήν την ώρα στη League One, με την Κάρντιφ να πανηγυρίζει χωρίς να έχει παίξει και να απέχει 90 λεπτά από την επιστροφή της στην Championship!