Αισιοδοξία για Πάρκερ στην ΚΠΡ

Αισιόδοξος για τη μεταγραφή του Σκοτ Πάρκερ από την Τότεναμ στην ΚΠΡ, εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ. Ο 32χρονος μέσος δεν θα βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του Αντρέ Βίλας Μπόας μετά την έλευση των Παουλίνιο και Τσαντλί και ψάχνει ομάδα που θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής.



Αισιοδοξία για Πάρκερ στην ΚΠΡ

Ο Ρέντναπ θέλει να φέρει στο Λόφτους Ρόουντ τον Πάρκερ, με τον οποίο έχουν ξανασυνεργαστεί στην Τότεναμ, ενώ αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η συμφωνία έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα την Πέμπτη ο Άγγλος μέσος περνάει ιατρικές εξετάσεις.

 «Είμαστε αισιόδοξοι πως ο Σκότι θα υπογράψει σύντομα μαζί μας. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας βοηθήσει πολύ αν υπογράψει. Είναι παίκτης-κλειδί για μια κατηγορία όπως η Τσάμπιονσιπ και είναι σημαντικό να τον έχουμε στα αποδυτήρια μας», σχολίασε ο Ρέντναπ σε ερώτηση που δέχτηκε αναφορικά με το ενδιαφέρον της ΚΠΡ για τον Πάρκερ.

Φούλαμ και Κρίσταλ Πάλας θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Πάρκερ, αλλά στην ΚΠΡ ελπίζουν πως η σχέση του ποδοσφαιριστή με τον Ρέντναπ, θα τον ωθήσει να επιλέξει την ομάδα από την Τσάμπιονσιπ.

Επιμέλεια: Τάσος Ξενόπουλος