«Όλη μου την επιρροή για να μείνει ο Σουάρες»
Για την παραμονή του Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ μίλησε ο αρχηγός της, Στίβεν Τζέραρντ, λέγοντας πως θα προσπαθήσει να ασκήσει όλη του την επιρροή για να μείνει ο Ουρουγουανός στον σύλλογο.

Επιρροή για να παραμείνει στη Λίβερπουλ ο Λουίς Σουάρες θα ασκήσει ο Στίβεν Τζέραρντ.
Ο αρχηγός των «κόκκινων» πιστεύει πως για να προοδεύσει η ομάδα στο παιχνίδι της και να κάνει κάτι σημαντικό τη χρονιά που έρχεται, πρέπει να κρατήσει τους καλύτερούς της παίκτες και ο 26χρονος είναι αναμφίβολα ένας από αυτούς για τον ¶γγλο μέσο.
«Είναι πολύ σημαντικό το να μείνει. Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και μπορώ να καταλάβω γιατί οι άλλοι σύλλογοι δείχνουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Εάν μπορέσω να ασκήσω την επιρροή μου για να τον κάνω να μείνει, θα το κάνω» ανέφερε αρχικά ο Stevie G και κατέληξε:
«Λατρεύω να παίζω μαζί του και δεν θέλω να φύγει. Για να γίνει επιτυχημένη η Λίβερπουλ και να προχωρήσει μπροστά, πρέπει να κρατήσει τους καλύτερούς της παίκτες. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά είμαι αισιόδοξος πως δεν θα πάει σε κάποιον σύλλογο της Αγγλίας».