Νίκη Τσέλσι με Λάμπαρντ σκόρερ (video)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο όχι μόνο είδε την ομάδα του να νικά τη Ρόμα με σκορ 2-1 σε φιλική αναμέτρηση στην Ουάσινγκτον αλλά και τους Νταβίντ Λουίζ και Φρανκ Λάμπαρντ να αγωνίζονται για 45 λεπτά, δείχνοντας έτοιμοι για την πρεμιέρα με τη Χαλ. Ο Αγγλος μέσος ισοφάρισε στο 60΄και ο Λουκακού διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 89'.

Ο Μουρίνιο ήθελε να διαπιστώσει την κατάσταση των Λουίζ και Λάμπαρντ, οι οποίοι έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και έμεινε ικανοποιημένος αφού αγωνίστηκαν για 45 λεπτά ο καθένας χωρίς να νιώσουν ενοχλήσεις. Αντίθετα Χουάν Μάτα δεν αγωνίστηκε και πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Το ματς ξεκίνησε με την Τσέλσι να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τους Εσιέν και Μόουζες όμως η Ρόμα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Λαμέλα να εκμεταλλεύεται λάθος του Σβάρτσερ ενώ λίγο νωρίτερα οι «τζιαλορόσι» είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Οσβάλντο.
Η Ρόμα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο με τον Φραντσέσκο Τότι να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Η Τσέλσι είχε πάντως μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Ντε Μπρινε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολλές αλλαγές για την Τσέλσι, η οποία μέσα σε 10 λεπτά είχε δημιουργήσει τρεις καλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά το κατάφερε με τον Λάμπαρντ να νικά τον Ντε Σάνκτις απο μακρινή απόσταση.
Οι Λονδρέζοι έφτασαν τελικά στην 6η νίκη τους σε επτά φιλικά προετοιμασίας με τον Λουκακού να σκοράρει ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 90λεπτου.
Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης: