Δεν παίρνει έγκριση από την Πρέμιερ Λιγκ
Ο ιδιοκτήτης της Χαλ μπορεί να ισχυρίζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες η Χαλ θα αλλάξει όνομα όμως εκπρόσωπος της Πρέμιερ Λιγκ δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είνα τόσο απλό να γίνει. «Η διαδικασία αλλαγής ονόματος ενός συλλόγου, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα είναι τεράστιο ρίσκο και δεν θέλουμε να το πάρουμε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Το Χαλ Σίτι φαίνεται κοινό στον Ασέμ Αλάμ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία της αλλαγής ονόματος της Χαλ με την επάνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι πρώτες σκέψεις έκαναν λόγο για Χαλ Tigers ωστόσο από την πρώτη ημέρα δημιουργήθηκε σύγχυση στους οπαδούς του συλλόγου.
«Δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα από το σύλλογο αλλά το διαβάσαμε. Δεν αλλάζει τίποτα αυτή τη στιγμή και παντού θα αναγράφεται ως Χαλ Σίτι. Αν οι διοικούντες τον σύλλογο επιθυμούν να αλλάξουν ονομασία στην ομάδα, τότε θα καθίσουμε να το συζητήσουμε μαζί τους» επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Πρέμιερ Λιγκ.