Μια τυπική διαδικασία…

Στο 0-0 με τη Μάλμε στη Σουηδία έμεινε η Σουόνσι, παίρνοντας ωστόσο την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League, χάρη στο υπέρ της 4-0 του πρώτου ματς στο «Λίμπερτι».



Μια τυπική διαδικασία…

Καθαρά τυπική διαδικασία το παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς η νίκη των Ουαλών την περασμένη Πέμπτη δεν άφηνε ουσιαστικά κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους.

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ χρησιμοποίησε τους περισσότερους από αυτούς που προορίζει για βασικούς τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους Μίτσου και Μπονί να αποτελούν τη γραμμή κρούσης.

Οι δυο τους ωστόσο δεν ήταν το ίδιο ορεξάτοι με το πρώτο ματς, εκεί που πέτυχαν τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Σουόνσι.

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές μπροστά στις αντίπαλες εστίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάλμε: Νταλίν, Ρικαρντίνιο, Αλμπορνόζ, Γιάνσον, Ελάντερ, Ράκιπ, Αμάντ (56’ Πέτροβιτς), Φρίμπεργκ (68’ Χάλστι), Φόρμπεργκ, Τσιμπίνσκι, Έρικσον (74’ Ράντι)

Σουόνσι: Τρέμελ, Ρίτσαρντς (84’ Ράνχελ), Τσίκο Φλόρερ, Γουίλιαμς, Τέιλορ, Κάνιας, Ντε Γκούζμαν, Ποθουέλο, Ρούτλετζ (66’ Ντάιερ), Μίτσου (74’ Κι), Μπονί