«Ο Σουάρες είναι χαρούμενος»

Κάτι… εντελώς αντίθετο από αυτό που δείχνει ο Λουίς Σουάρες, πιστεύει ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε πως ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι χαρούμενος στην ομάδα, καταλαβαίνει την πολιτική που ακολουθεί ο σύλλογος και συνεχίζει να προπονείται σκληρά.



«Ο Σουάρες είναι χαρούμενος»

Ο Σουάρες, συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις από την ημέρα που έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λίβερπουλ. Βέβαια, με τη γενικότερη συμπεριφορά του και με την Άρσεναλ να αναζητεί τρόπους ώστε να τον κάνει δικό της, δείχνει πως δεν θέλει πλέον να αγωνίζεται με την κόκκινη φανέλα.

Αυτό, όμως, είναι μια άποψη που δεν ασπάζεται ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το θέμα του Λουίς Σουάρες είναι τέτοιο που μπορεί να συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι και καθημερινά να περιμένει εξελίξεις ο κόσμος, αλλά κατ’ εμέ, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Ο Λουίς είναι χαρούμενος και καταλαβαίνει απόλυτα την πολιτική του συλλόγου. Θα χάσει τα πρώτα έξι ματς της νέας σεζόν λόγω της τιμωρίας του και αυτό είναι κάτι πολύ άσχημο για τον ίδιο, αλλά δουλεύει σκληρά και δεν παραπονιέται για τίποτα. Σιγά - σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς και θα είναι έτοιμος όταν πρέπει».