Ελμάντερ για Κρίσταλ Πάλας
Διαπραγματεύσεις με τον Γιόχαν Ελμάντερ ξεκίνησε η Κρίσταλ Πάλας όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα ο αγγλικός Τύπος.


Αποφασισμένη να πάρει… μεγάλες αποφάσεις μοιάζει η Άρσεναλ, η οποία σκέφτεται να πουλήσει και τους δύο αριστερούς εξτρέμ της, με τους Μαρτινέλι και Τροσάρ να απασχολούν ήδη ομάδες εντός και εκτός Ευρώπης.
Αρχίζει και απασχολεί όλο και πιο έντονα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Λιούις Χολ, με τη Νιούκαστλ να τον έχει δυσαρεστήσει μέσα στη σεζόν, τον Τόμας Τούχελ το ίδιο και τον Μάικλ Κάρικ να του προσφέρει την «αναγέννηση»!
Τέλος «εποχής» για τον Μάρκο Σίλβα, άφησε τη Φούλαμ μετά από πέντε χρόνια και είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην πατρίδα του, με την Μπενφίκα. «Έγραψε» τη δική του ιστορία με τους Λονδρέζους και πλέον, η τέως ομάδα του αναζητά άμεσα τον «διάδοχό» του, δίχως προς το παρόν να έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα υποψήφια ονόματα!
Ο Κονατέ έμεινε ελεύθερος και φαίνεται πως ετοιμάζει τις βαλίτσες του και κλείνει τα αεροπορικά του εισιτήρια για τη Μαδρίτη. Αυτό, ωστόσο, θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα, αν κι εφόσον... υπάρξει συγκεκριμένη κατάληξη στις εκλογές των «μερένγκες»!