Χαλάει του Σολδάδο!

Ολική ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Σολδάδο! Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, «Super Deporte», η οποία έχει ως βάση την πόλη της Βαλένθια, οι συζητήσεις της Τότεναμ με τους Ισπανούς για την απόκτηση του 28χρονου στράικερ διακόπηκαν, αφού οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να επέλθουν σε συμφωνία!



Χαλάει του Σολδάδο!

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Άντρε Βίλας-Μπόας είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Σολδάδο, με τους διοικούντες τον σύλλογο να κινούνται άμεσα για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ, Φράνκο Μπαλντίνι, είχε το βράδυ της Δευτέρας συνάντηση με τον πρόεδρο της Βαλένθια, Αμαδέο Σάλβο και παρά τις μεταμεσονύχτιες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, δεν μπόρεσε να επιτευχθεί συμφωνία.

Το «αγκάθι» φημολογείται ότι ήταν το ποσό αποδέσμευσης. Οι Λονδρέζοι από την πλευρά τους προσέφεραν ένα ποσό της τάξεως των 26 εκατομμυρίων ευρώ και κάποια επιπλέον χρήματα σαν μπόνους για την απόκτηση του Σολδάδο.

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας των «νυχτερίδων», Αμαδέο Σάλβο, ξεκαθάρισε πως δεν θα έμπαινε στη διαδικασία περεταίρω διαπραγματεύσεων με μία πρόταση κάτω από τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σολδάδο είχε ήδη συμφωνήσει με την Τότεναμ στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του και ουσιαστικά απέμενε η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα πάντα με την «Super Deporte», δεν έγινε και έτσι μετά τον Νταβίντ Βίγια και τον Κριστιάν Μπεντεκέ, οι Λονδρέζοι αποτυγχάνουν να ολοκληρώσουν ακόμα μία μεταγραφή.