«Μπορούμε να αντέξουμε το μισθό του Ρούνεϊ»

Κανένα πρόβλημα με την αποπληρωμή των υπέρογκων απαιτήσεων του Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα έχει η Άρσεναλ, σε περίπτωση που ο Άγγλος στράικερ μεταγραφεί στους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με τον τεχνικό των Λονδρέζων, Αρσέν Βενγκέρ.



«Μπορούμε να αντέξουμε το μισθό του Ρούνεϊ»

Τις τελευταίες μέρες ο Ρούνεϊ εμφανίζεται θυμωμένος με τη στάση της ομάδας προς το πρόσωπό του και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το «Όλντ Τράφορντ» είναι πολύ πιθανό.

Ήδη η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση ύψους 10 εκ. λιρών για την απόκτησή του, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και η Άρσεναλ.

Παρά το γεγονός ότι οι «κανονιέρηδες» πούλησαν τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέρυσι το καλοκαίρι, ο τεχνικός του συλλόγου, Αρσέν Βενγκέρ, τόνισε πως η ομάδα έχει την οικονομική δύναμη για να αποκτήσει και να «συντηρήσει» τον 27χρονο στράικερ.

«Ο Ρούνεϊ έχει συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ για ακόμα δύο χρόνια. Η ομάδα λοιπόν θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του», δήλωσε αρχικά ο Αλσατός κόουτς και επισήμανε στη συνέχεια: «Από την πλευρά μας δεν θα έχουμε πρόβλημα να πληρώσουμε τους μισθούς του Ρούνεϊ».