Νέα πρόταση εντός της ημέρας

Η Τσέλσι δεν το βάζει κάτω. Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απάντησε αρνητικά στην πρόταση ύψους 22 εκ. λιρών για την παραχώρηση του Γουέιν Ρούνεϊ, όμως οι «μπλε» αναμένεται να επιστρέψουν ακόμη και σήμερα με βελτιωμένη προσφορά, η οποία δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 30 εκ. λίρες.



Νέα πρόταση εντός της ημέρας

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας του για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, η Τσέλσι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε ότι κατέθεσε πρόταση, η οποία δεν έγινε δεκτή και η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να τονίζει ότι ο Ρούνεϊ δεν πωλείται.

Αυτά, εκτυλίχθηκαν χθες, σε μια ημέρα όπου ο διεθνής Άγγλος επιθετικός αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στο «Νησί» και λογικά θα συνεχίσει σε αυτό τον ρόλο και τις επόμενες μέρες. Η Τσέλσι δεν το βάζει κάτω, αφού σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα θα επιστρέψει με πρόταση ύψους 26 εκ. λιρών, συν κάποια μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη.

Στο παιχνίδι, υπάρχει πάντα και η Άρσεναλ αφού ο Αρσέν  Βενγκέρ δήλωσε ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τις εβδομαδιαίες απολαβές του Ρούνεϊ, οι οποίες αγγίζουν τις 250,000 λίρες. Ωστόσο οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση.