Αρτέτα: «Τίτλο για τον κόσμο»
Την κατάκτηση τίτλων, με τους οποίους η Άρσεναλ θα δώσει χαρά στον κόσμο της, ανταποδίδοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των οπαδών, έθεσε στόχο για τη νέα σεζόν, ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός μέσος, υποστήριξε ότι οι «κανονιέρηδες» μπορούν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:
«Θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο τη νέα σεζόν. Ο κόσμος χρειάζεται να δει την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις τους τίτλους, αφού εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχουμε πάρει κανένα τρόπαιο. Οφείλουμε να τους δώσουμε χαρές και να τους ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».
Μάλιστα, κλήθηκε να σχολιάσει και την χαλαρή - σε σχέση με τις υπόλοιπες αγγλικές ομάδες - δραστηριότητα του λονδρέζικου συλλόγου στο μεταγραφικό «παζάρι»:
«Όταν συγκρίνεις την Άρσεναλ με τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας και τα χρήματα που έχουν δώσει, θα καταλάβεις ότι υπάρχει διαφορά. Αλλά στη δική μας ομάδα, αυτό που μετράει και αποτελεί αξία, είναι η ποιότητα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο να το βρεις αλλού».