Εκ νέου άσχημα... μαντάτα για Σουάρες

Αν και το πρωινό ρεπορτάζ ήθελε τον ατζέντη του Λουίς Σουάρες να έχει συζητήσει σε καλό κλίμα με τους Μπρένταν Ρότζερς και Ίαν Έιρ, το BBC αναφέρει πως ο Ισπανός ζήτησε τη μεταγραφή του πελάτη του.



Εκ νέου άσχημα... μαντάτα για Σουάρες

Ο Πέρ Γκουαρδιόλα βρέθηκε στο «Μέλγουντ» το πρωί της Δευτέρας και ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, και τον εκτελεστικό διευθυντή της, Ίαν Έιρ, δημοσίευμα του BBC κάνει λόγο για νέο αίτημα μεταγραφής από την πλευρά του Σουάρες.

Οι δύο άνδρες των «κόκκινων» κατέστησαν σαφές πως θέλουν την παραμονή του Ουρουγουανού, με τον Γκουαρδιόλα να τους ανακουφίζει προς στιγμήν, λέγοντάς τους πως δεν τον έχει πλησιάσει κάποια ομάδα ακόμη.

Ωστόσο, με τον Σουάρες να μην έχει ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο ακόμη –αναμένεται να το κάνει στις 22 του μήνα- εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να απομακρυνθεί περισσότερο το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ ο παίκτης.