Επιμένει για Σαμάκ η Λεβάντε

Νούμερο ένα στόχο της Λεβάντε αποτελεί η απόκτηση του Μαρουάν Σαμάκ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Στα 4 εκατ. ευρώ το ποσό που ζητάει η Άρσεναλ.



Επιμένει για Σαμάκ η Λεβάντε

Η Λεβάντε ψάχνει επιθετικό για αντικαταστάτη του Μάρτις και ήδη έχει βρει τον «εκλεκτό». Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μαρουάν Σαμάκ της Άρσεναλ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός να αποχωρήσει από την Αγγλία, αφού κακά τα ψέματα… δεν του ‘χει βγει μέχρι σήμερα.

Εδώ και μέρες οι Λεβαντίνοι έχουν ξεκαθαρίσει πως διακαής πόθος τους είναι ο Μαροκινός άσος και φαίνεται πως έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για να αποκομίσουν το πολυπόθητο «ναι» από τους «κανονιέρηδες», όπου κι ανήκουν τα δικαιώματά του.

Φυσικά, για να προχωρήσει το deal, θα πρέπει οι Ισπανοί να δώσουν κάποιο οικονομικό αντίτοιμο στους Λονδρέζους. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, το ύψος της μεταγραφής θα φτάσει περίπου στα 4 εκατ. ευρώ.

Στις τρεις σεζόν που ο 29χρονος άσος φοράει την φανέλα της Άρσεναλ, έχει αγωνιστεί μόλις 40 φορές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας 8 τέρματα.