Τέρι: «Όταν ήρθε ο Αμπράμοβιτς, φοβηθήκαμε»

Τις μέρες… ανησυχίας για το μέλλον του στην Τσέλσι και τη θέση του στα πλάνα του προπονητή του θυμήθηκε ο Τζον Τέρι, με αφορμή τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας από την ημέρα που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου. 



Τέρι: «Όταν ήρθε ο Αμπράμοβιτς, φοβηθήκαμε»

Ο Ρώσος μεγιστάνας έκλεισε 10 χρόνια παρουσίας στην Τσέλσι, έχοντας διαθέσει πολλά εκατομμύρια στην αγορά για την απόκτηση τεράστιων ποδοσφαιριστών και έχοντας πανηγυρίσει πάρα πολλούς τίτλους.

Ο Τζον Τέρι, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλε» του Λονδίνου, γύρισε το χρόνο στην ημέρα που έμαθε για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών από τον Αμπράμοβιτς και αποκάλυψε πως τότε, είχε φοβηθεί πάρα πολύ για το μέλλον του στον σύλλογο.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στο σπίτι και διάβαζα για την αγορά των μετοχών από τον Αμπράμοβιτς στην εφημερίδα. Τότε, δεν ήξερα τι επρόκειτο να συμβεί, αλλά σήμερα, αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα πόσο σημαντική μέρα ήταν εκείνη» είπε αρχικά και συνέχισε:

Θυμάμαι επίσης που τότε, όλοι οι ποδοσφαιριστές στέλναμε μεταξύ μας μηνύματα γιατί αγωνιούσαμε για τις θέσεις και το μέλλον μας και αναρωτιόμασταν πόσους και ποιους ποδοσφαιριστές θα έφερνε εκείνο το καλοκαίρι στην ομάδα. Όταν επιστρέψαμε στις προπονήσεις, αντιληφθήκαμε πλέον ότι το επίπεδο είχε ανέβει και έπρεπε να καθημερινά να δουλεύουμε πολύ σκληρά για να έχουμε μια θέση στα πλάνα του προπονητή μας».