Ανελκά: «Φινάλε με τη Γουέστ Μπρομ»

Να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί τη Γουέστ Μπρομ, να τη στείλει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάποια στιγμή τα επόμενα δύο - τρία χρόνια να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Αγγλία, θέλει ο Νικολά Ανελκά.



Ανελκά: «Φινάλε με τη Γουέστ Μπρομ»

Ο 34χρονος επιθετικός που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο) δήλωσε πως η Γουέστ Μπρομ είναι η καταλληλότερη ομάδα  για να συνεχίσει την καριέρα του αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα, δεν έκρυψε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ και αν δύναται, να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπειτα από μια επιτυχημένη θητεία στο «Χόθορνς».

«Νομίζω ότι θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Αγγλία. Είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω εδώ να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ευελπιστώ να πέσουν οι τίτλοι τέλους εδώ, με τη Γουέστ Μπρομ. Θεωρώ ότι είναι ο σωστός σύλλογος για μένα» είπε αρχικά ο Ανελκά και πρόσθεσε:

«Μακάρι να πετύχουμε το στόχο της συμμετοχής στην Ευρώπη. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε, όπως επίσης και να φτάσουμε σε εγχώριες επιτυχίες με κατακτήσεις τίτλων».